یکی از کارهای مهمی که در راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی باید انجام دهید، استفاده از بهترین سایت سازهای آنلاین است. زیرا سایت ساز ها امکاناتی را در اختیار ما قرار می دهند که بدون نیاز به یک طراح سایت یا یک شرکت طراحی سایت بتوانید یک وب سایت حرفه ای را به سلیقه خودتان راه اندازی و طراحی نمایید.
البته اگر نیاز به حضور جدی و معرفی شرکت و برند خود از طریق اینترنت دارید بهتر است عملیات طراحی وب سایت خود را زیر نظر یک شرکت معتبر انجام دهید زیرا سایت سازها صرفا برای به دست آوردن تجربه حضور در اینترنت مناسب هستند.
در واقع شعار اصلی سایت سازها، طراحی سایت بدون کد نویسی است. در این مقاله سعی داریم به معرفی بهترین سایت سازهای آنلاین (رایگان) بپردازیم، با ما همراه باشید.
سایت ساز چیست؟
سایت ساز سیستمی است که شما از طریق آن می توانید وب سایت خود را بدون نیاز به دانش یا تخصص خاصی در طراحی سایت، راه اندازی و طراحی نمایید. با استفاده از سایت ساز ها دیگر دغدغه خرید هاست و دامنه نخواهید داشت. فقط باید یک دامنه انتخاب کنید و سپس قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید و بعد از چند دقیقه وب سایت شما آماده است.
در واقع با سایت سازها همه چیز برای شما از قبل آماده است. البته باید بگوییم که سایت سازهای غیر رایگان امکانات بیشتری نسبت به سایت سازهای رایگان دارند.
معرفی بهترین سایت سازهای آنلاین (رایگان)
استفاده از بهترین سایت سازهای آنلاین رایگان، یکی از روش های مقرون به صرفه برای همه کاربران است. در این روش شما سایت خود را به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه های بسیار اندک در کمتر از 1 ساعت راه اندازی خواهید نمود.
شما با امکانات و قالب های از پیش طراحی شده می توانید هر نوع سایتی را با هدف های مختلف ایجاد کنید. در ادامه به معرفی و بررسی بهترین سایت سازهای رایگان خارجی می پردازیم.
- WordPress
- Joomla
- Webs
- Wix
- Jigsy
- Google Sites
- Yola
- Moonfruit
- Drupal
- Weebly
- IMCreator
- WebNode
WordPress
وردپرس را می توان محبوب ترین CMS جهان نام برد. با توجه به فراوانی و تنوع افزونه های وردپرس تقریبا هر امکانی را میتوان به سایت وردپرسی اضافه کرد.
وردپرس در ابتدا یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار می داد و سپس به صورت یک CMS یا نرم افزار کدباز برای مدیریت محتوای سایت ها معرفی شد.
Joomla
جوملا را می توان بهترین سیستم مدیریت محتوای متن باز جهان در سال ۲۰۱۱ معرفی کرد. از نظر گرافیکی، جوملا در سطح فوق العاده ای قرار دارد اما کار با آن نسبت به وردپرس، کمی پیچیده تر است.
Webs
وبز ابزار ساخت وب سایت جهت ساخت سایت های حرفه ای به صورت رایگان است که دارای ابزارها و امکانات بسیاری می باشد. Webs تعداد بسیاری قالب وب سایت دارد که به شما امکان معرفی بهتر حرفه و شغل خود را می دهد.
Wix
از بهترین سایت سازهای آنلاین و رایگان جهت طراحی سایت حرفه ای در چند دقیقه می باشد. ساختن وب سایت توسط Wix به کاربران این امکان را می دهد که وب سایت را بر اساس نیازهای خود تنظیم نمایندو همچنین نیازی به دانستن کدنویسی جهت ساخت وب سایت ندارید.
Jigsy
بهترین سایت ساز دراگ و دراپ رایگان که توسط آن به راحتی می توانید المان های html را در صفحه جابهجا و صفحه خود را طراحی نمایید. این سرویس همچنین دارای قالب های سازگار با موبایل می باشد که امکان ایجاد تغییرات در آن وجود دارد.
Google Sites
اگر به دنبال سئو بهتر در موتورهای جستجو هستید، استفاده از google sites گزینه بسیار مناسبی است. زیرا این سایت ساز شرکت گوگل می باشد، به خوبی در موتورهای جستجو ایندکس می گردد.
Yola
یکی از سایت سازهای رایگان و بسیار ساده می باشد که برای ایجاد سایت های با گرافیک نسبتا ساده مناسب است. همچنین این سایت ساز دارای سرویس آمار سایت می باشد.
Moonfruit
یکی از سایت سازهای قدیمی اما به روز Moonfruit می باشد که قابلیت طراحی قالب در آن وجود دارد و به راحتی می توانید قالب مورد نظر خود را ایجاد نمایید.
Drupal
دروپال یک فریم ورک مدیریت محتوا است و می تواند کاملا متناسب با نیازهای شما و یا سایت شما تغییر کند که البته کار با آن نسبت به وردپرس و جوملا دارای پیچیدگی های بیشتری است.
Weebly
از جمله سایت سازهایی که امکانات فراوانی به کاربر برای ساخت وب سایت قوی ارائه می نماید، Weebly است. برنامه دارای قالب های بسیاری است که امکان انجام تغییرات بر روی آن را دارید و همچنین دارای سرویسی جهت طراحی سایت موبایل می باشد.
IMCreator
با این سایت سازها به راحتی می توانید سایت هایی ریسپانسیو و بهینه برای خود طراحی نمایید. این سایت ساز دارای ابزار دراگ و دراپ جهت ساده نمودن عملیات پیاده سازی وب سایت می باشد و نیازی به دانستن کد نویسی جهت پیاده سازی وب سایت ندارید.
WebNode
با استفاده از این سایت ساز کاربران می توانند نام دامنه خود را استفاده نمایند و قالب سایت خود را از بانک قالب های WebNode انتخاب نمایند. همچنین کاربران می توانند سایت خود را با استفاده از موبایل به روزرسانی نمایند.