آشنایی با بخش رسانه

رسانه‌ها در پیشخوان وردپرس، به شما امکان بارگذاری فایلهای رسانه‌ای شامل، عکس، ویدیو، صوت و همچنین فایلهای متنی مانند PDF, فایلهای افیس، فایلهای فشرده با پسوند rar, zip و… را می‌دهد. 

تعدادی از فایلها با پسوندهای جدید مانند webp یا svg به صورت پیش‌فرض در وردپرس شناخته نمی‌شود، که با برخی تنظیمات قابلیت بارگذاری اینگونه فایل‌ها به وردپرس افزوده می‌شود. 

برای مشاهده بخش رسانه‌ها به پیشخوان وردپرس وارد شوید و از منوی رسانه گزینه کتابخانه را انتخاب نمایید.

1- با استفاده از این دو دکمه شما می‌توانید نحوه نمایش رسانه‌های موجود در کتابخانه سایت خود را به صورت لیستی یا جدولی(grid) تبدیل کنید. 

2- با استفاده از ابزارهای این بخش می‌توانید فایلهای خود را فیلتر نمایید. 

3-لیست فایلهای که در سایت خود بارگذاری کردید. 

برای اضافه کردن یک فایل جدید بر روی افزودن رسانه کلیک نمایید. 

توجه: نیازی نیست که برای بارگذاری فایلهای خود حتما به بخش رسانه بیاید. وردپرس این امکان را به شما می‌دهد تا در هر بخشی که محتوای متنی خود را وارد می‌کنید قابلیت اضافه کردن رسانه‌های خود را نیز داشته باشید. اما در این بخش یکسری امکانات اضافی به شما می‌دهد.

بعد از باز شدن کادر “گزینش پرونده‌ها” کافی است فایل خود را بر روی این کادر درگ کنید و یا دکمه گزینش پرونده‌ها را زده و فایل مورد نظر خود را انتخاب نمایید. 

بعد از بارگذاری تصویر در بخش پیش نمایش تصویر را می‌توانید ببینید. هر کدام از فایلهایی که بارگذاری می‌کنید تنظیماتی دارد که بعد از بارگذاری می‌توانید تنظیمات مدنظر خود را وارد نمایید. 

چون بیشترین بارگذاری مربوط به تصاویر می‌باشد تنظیمات این بخش را با هم بررسی می‌کنیم. 

1- در این بخش شما می‌توانید اطلاعات مرتبط با فایلی که بارگذاری کرده‌اید را مشاهده نمایید. 

تاریخ بارگذاری، توسط چه کسی بارگذاری شده است، نام و نوع فایل، حجم فایل و ابعاد فایل شما در این بخش قابل مشاهده است. 

2- متن جایگزین: این بخش را می‌توان گفت مهمترین ویژگی مربوط به یک تصویر می‌باشد. حتما در این بخش عبارات مرتبط با محتوایی که منتشر می‌کنید یا تصویری که بارگذاری می‌کنید را درج نمایید. به عنوان مثال شما مطلبی را در خصوص مزیتهای مصرف روزانه شیر منتشر می‌کنید و تصویری از هرم غذایی شیر را در مطالب خود درج می‌کنید. برای این عکس می‌توانید عبارت هرم غذایی مصرف شیر روزانه را درج نمایید. 

یکی از دلایل مهم تکمیل کردن این بخش این است که گوگل از عبارتی که شما در این بخش استفاده می‌کنید در سرچ تصاویر خود استفاده می‌کند. پس بهتر است عبارت مناسب با کلمات کلیدی یا محتوایی که در حال انتشار آن هستید برای تصاویر خود استفاده کنید.

3- عنوان: معمولا نام تصویر برای عنوان تصویر استفاده می‌شود که می‌توانید مقدار آن را تغییر دهید. بخش عنوان معمولا در قالب‌های وردپرس نمایش داده نمی‌شود ولی برخی از افزونه‌های اسلایدر از این عبارت در زمان نمایش تصویر استفاده می‌کنند. 

4 و 5 – توضیح مختصر و توضیح تصویر هم مشابه با بخش عنوان می‌باشد. 

6- نشانی پرونده:  مسیر فایل آپلود شده شما می‌باشد.

 

در ستون سمت راست تصویر، دکمه ویرایش تصویر وجود دارد که می‌توانید با زدن بر روی آن جزئیات بیشتری از تصویر را ویرایش نمایید. 

با استفاده از ابزارهایی ویرایش تصویری که وردپرس به شما ارائه می‌دهد شما می توانید بخشی از تصویر را که می‌خواهید برش بزنید یا تصویر را به جهت های مختلف بچرخانید.

در ستون سمت چپ ویرایش تصویر، این امکان برای شما فراهم می‌شود که تصاویر را تغییر اندازه دهید و مقیاس دلخواه خود را به تصویر تخصیص دهید. 

همچنین می‌توانید مشخص کنید که این تغییرات به کدام تصاویر اعمال شود. ممکن است گزینه‌های این بخش متناسب با قالب شما بیشتر باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *