خب! حالا وقت آن رسیده است که اولین نوشته خود را در وب سایتتان منتشر کنید. همانطور که قبلا اشاره کردیم محتوایی که میخواهید به صورت بلاگ منتشر کنید را از بخش افزودن نوشتهها در وردپرس انجام میدهیم.
برای باز کردن بخش افزودن نوشته، در منوی پیشخوان وردپرس، نوشتهها، افزودن نوشته را انتخاب کنید.
ویرایشگر پیش فرض وردپرس گوتنبرگ( Gutenberg) میباشد. اگر پیش از این تجربه کار در وردپرس را داشته باشید، ممکن است با ورود به صفحه افزودن نوشته از دیدن محیط ویرایشگر گوتنبرگ تعجب کنید چرا که مشابه با هیچ ویرایشگری نمیباشد. گوتنبرگ در وردپرس نسخه 5 به کاربران معرفی شد هر چند که شما میتوانید با نصب افزونهها ویرایشگر دیگری را به وردپرس اضافه کنید. به هر حال در این آموزش ابتدا گوتنبرگ را معرفی میکنیم و در انتها ویرایشگرهای دیگر را بررسی میکنیم.
همانطور که در تصویر هم میبینید، صفحه ویرایشگر گوتنبرگ به دو ستون اصلی تقسیم شده است. در ستون سمت چپ، شما تنظیمات نوشته را می بینید و در ستون سمت راست بخشی که شما باید محتوای خود را وارد نمایید.
بر روی افزودن عنوان کلیک کنید و عنوان نوشته خود را در این بخش وارد نمایید. به عنوان مثال آموزش بخش افزودن نوشته در وردپرس.
در کادر بعد از شما درخواست شده است که میتوانید متنی را تایپ نمایید یا بر روی دکمه + کلیک نمایید تا ساختارهای دیگر و محتواهای دیگری که میتوانید را در نوشته خود داشته باشید.
در این کادر شما میتوانید پرکاربردتری آیتمها را ببینید و انتخاب نمایید.
هر کدام از این ابزارهای یکسری تنظیمات دارد و گوتنبرگ به شما اجازه میدهد که ابزار جدیدی را اضافه نمایید.
|
پاراگراف: با انتخاب این ابزار شما میتوانید یک پاراگراف ایجاد نمایید که با انتخاب این ابزار در ستون سمت چپ تنظیمات پاراگراف را مشاهده خواهید نمود. در این ستون تنظیماتی شامل رنگ نوشته، رنگ پسزمینه، اندازه قلم نوشته، و … را در این بخش تغییر و نتیجه آن را مشاهده نمایید. |
گوتنبرگ ابزارهای زیادی را برای طراحی صفحات و نوشته ها به شما میدهد، شما میتوانید صفحات و نوشته های پویاتر و جذابتری را با گوتنبرگ بسازید.
در کادر ابزارهای پیشنهادی بر روی مرور کردن همه کلیک کنید تا همه ابزارهای گوتنبرگ را در سمت راست صفحه ببینید. با اسکرول کردن می توانید همه ابزارها را ببینید.
ابزارها در گوتنبرگ به دستههای مختلف تقسیمبندی شدهاند. ابزارهای که برای متن به کار میروند، ابزارهایی که امکان بارگذاری رسانه های مختلف مثل عکس، فیلم و … را فراهم میکند. بخش طراحی ابزارهایی را به شما میدهد که میتوانید در صفحات خود ستون، دکمه و … اضافه کنید.
در بخش آموزش صفحات ابزارهای بیشتری را با هم بررسی میکنیم. در بخش نوشته ها بیشتر ابزارهای متن کاربرد دارد.
پاراگراف: این ابزار به شما اجازه میدهد تا یک پاراگراف متن به نوشته خود اضافه کنید. تیتر: برای عنوانبندی نوشتهها هم برای خواندن کاربر، هم خواندن و رتبهدهی موتورهای جستجو از این ابزار میتوانید استفاده نمایید. فهرست: برای داشتن لیستهای مرتب عددی یا لیستهای مرتب میتوانید از این ابزار استفاده نمایید. نقل قول: در صورتی که بخواهید درون متن خود از کسی نقل قول کنید بهتر است باز این ابزار استفاده کنید. این ابزار به موتورهای جستجو می فهماند که عبارت قرار گرفته در این بخش یک نقل قول میباشد. همچنین از نظر ظاهری در بیشتر قالبهای وردپرس این بخش ظاهر متفاوتی دارند. کد: اگر نیاز دارید کدهای برنامه نویسی در نوشته خود قرار کدهید از این ابزار استفاده میکنید. پیش ساختارمند: مشابه با ابزار کد متنی را بدون هیچگونه فرمتی که مشابه با حالت کد هست نمایش میدهد. کشیدن نقل قول: بخشی را به متن اضافه میکند که مشابه با نقل قول می باشد با استایل و ظاهر متفاوت. جدول: با استفاده از این ابزار شما میتوانید یک جدول به نوشته خود اضافه کنید. |
|
تصویر: میتوانید با این ابزار یک تصویر به صفحه اضافه کنید. گالری: میتوانید با این ابزار یک گالری بسازید و به نوشتهها اضافه کنید. صدا: با این ابزار میتوانید یک صدا به صفحه اضافه کنید. پوشش: اگر میخواهید تصویری را به عنوان یک کاور در نظر بگیرید میتوانید از این ابزار استفاده کنید. پرونده: با این ابزار میتوانید انواع مختلف فایلها را در صفحه قرار دهید. رسانه و متن: با این ابزار میتوانید متن و عکس را در کنار هم داشته باشید که ظاهر مناسبی را ایجاد میکند. ویدیو: میتوانید یک فایل ویدیوی را در نوشته بارگذاری کنید. |
این دو بخش از ابزارها در گوتنبرگ در نوشته ها بیشتر استفاده میشود. هر کدام از ابزارها یکسری تنظیمات متناسب با آن ابزار دارد.
بعد از وارد کردن متن مورد نظر باید تنظیمات مربوط به نوشته را جهت انتشار یا بازبینی و موارد دیگر انجام دهید.
در ستون سمت چپ شما میتوانید تنظیمات مربوط به نوشته را ببینید.
|
|
وضعیت و مشاهده پذیری: این بخش برای تنظیم وضعیت نمایش نوشته به کار میرود.
|
|
پیوند یکتا: در این بخش شما میتوانید، نامک نوشته خود را مشخص کنید، این نامک در نوار آدرس شما نمایش داده میشود. |
|
دستهها: در بخش دستهها شما میتوانید نوشته خود را به دسته بندیهایی که در سایت خود ایجاد کردهاید، اختصاص دهید. نکته: برای افزودن دستهبندی جدید میتوانید از همین بخش افزودن دستهبندی جدید را کلیک نمایید یا از منوی نوشتهها، به منوی دستهها بروید و دستهبندی مدنظر خود را اضافه کنید. میتوانید چند دستهبندی برای نوشته خود انتخاب نمایید.
|
|
برچسبها: در این بخش شما میتوانید برچسبهای دلخواه را به نوشتههای خود تخصیص دهید. |
|
تصویر شاخص: برای افزودن یک تصویر شاخص به نوشته میتوانید از بخش تصویر شاخص، تصویر مدنظر خود را انتخاب نمایید. نکته: آموزش کامل بخش رسانه ها در بخش آموزش رسانهها گفته میشود. |
|
چکیده: در بخش چکیده شما میتوانید خلاصهای از نوشته خود را در این بخش وارد نمایید،.
|
|
گفتگو: در این بخش میتوانید مشخص کنید که کاربران مجاز هستند که نظری برای نوشته ثبت کنید یا نه. اچازه دادن پینگ بک و ترک بک کردن به وب سایتهایی که شما از آنها در نوشته خود نام میبرید اجازه میدهید که لینک وب سایت شما برگشت داده شود. |