نصب و راه اندازی وردپرس و ابزارهای مورد نیاز بر روی هاست های Cpanel

برای نصب وردپرس بر روی هاست، تعداد مراحل کمتری نیاز است انجام دهید. هاستینگ ها تمامی ابزارهای مورد نیاز برای راه اندازی وردپرس را نصب می کنند و فقط کافی است شما وردپرس را راه اندازی کنید.

هاستینگهای لینوکسی معمولا با دو مدل کنترل پنل عرضه می شود. یا هاست شما Cpanel است یا Direct Admin. 

ورود به هاست سی پنل 

زمانی که شما یک هاست تهیه می کنید، اطلاعات ورود برای شما ایمیل می شود ولی به صورت پیش فرض آدرس هایی وجود دارد که شما می توانید از طریق آنها به پنل هاست خود دسترسی داشته باشید. 

http://your-domain.com/cpanel
http://your-domain.com:2082

بعد از درج آدرس فوق در مرورگر، پنجره دریافت نام کاربری و رمز عبور برای شما باز می شود. 

نام کاربری و رمز عبوری که هاستینگ برای شما ایمیل کرده است را وارد نمایید و سپس login کنید. بعد از ورود شما با کنترل پنل Cpanel وارد می شوید و مشابه با تصویر زیر را مشاهده خواهید نمود.

 

ممکن است چینش سی پنل شما متفاوت باشد ولی سرتیتر هر کدام از باکس ها یکسان است. در ابتدا ما نیاز داریم که فایلهای وردپرس را در هاست بارگذاری کنیم. کافی است از کادر Files بر روی File Manager کلیک نمایید. 

در صفحه بعد شما فایلهای و دایرکتوری های پیش فرض در فضای هاست خود را می بینید. 

به دایرکتوری public_html وارد شوید و بر روی دکمه upload کلیک نمایید. فایل zip وردپرس را در این بخش انتخاب و آپلود نمایید.

 

بعد از سبز شدن نوار آپلود می توانید بر روی لینک Go Back کلیک نمایید تا به صفحه public_html برگردید. اگر فایلی را مشاهده نکردید بر روی دکمه Reload کلیک نمایید تا صفحه رفرش شود. حالا بر روی فایل زیپ وردپرس کلیک راست کنید و گزینه Extract کلیک نمایید. 

در پنجره ای که باز می شود آدرس را بر روی public_html قرار دهید. و بر روی Extract Files کلیک نمایید. 

بعد از پایان Extract پنجره فوق باز شده و نشان میدهد که فایلها از حالت زیپ خارج شده است. بر روی Close کلیک کنید و پنجره را ببندید. 

به دایرکتوری wordpress بروید و همه فایلها را با کلیک بر روی Select All بزنید و بر روی Move کلیک کنید و در کادر مسیر که باز می شود wordpress را پاک کنید تا فقط public_html باقی بماند. بر روی Move Files کلیک کنید پس از پایان move بر روی Up on level کلیک کنید تا به public_html کلیک نمایید. حالا می توانید دایرکتوری WordPress و فایل زیپ وردپرس را از لیست فایلها پاک نمایید. 

حالا به صفحه اصلی Cpanel برگردید و به کادر Database بروید. بر روی MySql Databases کلیک نمایید.

 

نام دیتابیس را در این بخش وارد نمایید. و بر روی Create Database کلیک نمایید. نام دیتابیس می تواند ترکیب حروف و اعداد باشد. 

حالا باید یک کاربر برای اتصال به دیتابیس تعریف نمایید. صفحه دیتابیس را اسکرول کنید تا به بخش MySql Users برسید. 

در بخش username یک نام برای کاربر mysql بسازید. اسم می تواند ترکیب حروف و اعداد باشد.  در کادر Password و کادر بعد یک رمز برای اتصال دیتابیس انتخاب کنید. رمز را سعی کنید ترکیبی از حروف، اعداد، و کاراکترهای ویژه (~,!,@,#,…) انتخاب نمایید. همچنین می توانید از Password Generator برای تولید یک رمز قوی استفاده نمایید. و در انتها  Create User کلیک نمایید. 

توجه: رمزی را که وارد کردید را کپی کنید چون در مرحله نصب وردپرس این رمز از شما خواسته می شود. 

حالا باید کاربری را که ساختید به دیتابیسی که پیش از این ساختید متصل کنید. از کادر Add User To Database کاربری که ساختید را انتخاب و نام دیتابیس را هم انتخاب کنید و بر روی Add کلیک نمایید. 

اضافه کردن

به صفحه دیگری وارد می شوید که باید دسترسی های دیتابیس را به کاربر تخصیص دهید. بر روی All Privileges کلیک کنید و بر روی Make Changes کلیک کنید. 

حالا در مرورگر آدرس سایت خود را وارد نمایید. و مشابه با نصب وردپرس در localhost به صفحه راه اندازی پرونده تنظیمات وردپرس وارد می شوید. همانطور که در این صفحه مشاهده می کنید برای ادامه مراحل نصب و راه اندازی وردپرس به اطلاعات نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده، رمز عبور پایگاه داده،میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول نیاز دارید. بر روی “بزن بریم!” کلیک کنید.

در صفحه بعد نام پایگاه داده ای که ایجاد کردید به همراه نام کاربری و رمز عبور وارد نمایید و در بخش میزبان پایگاه داده عبارت localhost را وارد نمایید. 

توجه: در صورتی که شما از هاست های اشتراکی استفاده می کنید به صورت معمول میزبان پایگاه داده localhost می باشد ولی اگر از هاست یا سرور اختصاصی استفاده می کنید ممکن است در بخش میزبان پایگاه داده ip به همراه یک شماره پورت از طرف هاستینگ به شما داده می شود که باید در این بخش وارد نمایید. 

در بخش پیشوند جدول یک پیشوند چند کاراکتری وارد نمایید. بهتر است پیشوند جداول از wp تغییر یابد تا امنیت دیتابیس حفظ شود. در لوکال هاست اهمیتی ندارد که پسوند جداول چه چیزی باشد و می توانید به صورت پیشفرض قرار دهید اما در زمان نصب وردپرس بر روی هاست و در بستر اینترنت حتما این عبارت را تغییر دهیدو سپس بر روی فرستادن کلیک نمایید، در صورتی که خطایی در ارتباط با پایگاه داده نداشته باشید به صفحه تایید اطلاعات و راه اندازی نصب وارد می شوید. در این صفحه بر روی راه اندازی نصب کلیک نمایید.

در این مرحله اطلاعات وب سایت را وارد نمایید. در کادر خوش آمدید عنوان وب سایت خود را وارد نمایید. مانند وب سایت آموزشی مدیران آی تی.

نام کاربری که می خواهید به عنوان مدیر سایت ثبت شود را وارد نمایید.نام کاربری می تواند ترکیبی از حروف و اعداد باشد. بهتر است نام کاربری را از کلمات admin, modir, manager استفاده نکنید این کلمات قابل حدس برای هکرها می باشد. 

رمز عبور خود را انتخاب کنید همانطور که می بینید یک رمز پیشنهاد شده است می توانید آن را بپذیرید یا یک رمز از ترکیب حروف، اعداد و کاراکترهای ویژه انتخاب کنید. از آنجایی که این کاربری، کاربر ادمین سایت می باشد رمز عبور ساده برای این کاربری انتخاب نکنید. 

یک ایمیل برای این حساب کاربری انتخاب کنید. 

در صورتی که می خواهید گوگل فعلا وب سایت شما را بررسی نکند تیک نمایش به موتورهای جستجو را بزنید و سپس راه اندازی وردپرس کلیک کنید.

مراحل نصب وردپرس تمام شد و شما می توانید با نام کاربری انتخابی و رمز عبور خود به پنل پیشخوان وردپرس وارد شود. 

بر روی ورود کلیک نمایید. مسیر پیش فرض ورود به پیشخوان وردپرس 

http://yourdomainname.com/wp-login.php

می باشد. پس از کلیک بر روی ورود صفحه لاگین وردپرس نمایش داده می شود. با نام کاربری و رمز عبور انتخابی می توانید به پنل پیشخوان وردپرس وارد شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *